Gemodificeerde kozijnen

vinEcofit® comfort+ IBRID ramen en kozijnen

vinEcofit® comfort+ IBRID wordt vervaardigd uit een hybride houtsoort van een gemodificeerde naaldhoutsoort Accoya aan de buitenzijde en Europees grenenhout aan de binnenzijde gecombineerd met thermisch hoogwaardige triple beglazing. Door het hout te modificeren (= te behandelen met azijnzuuranhydride) wordt het harder, duurzamer en vormstabieler. Daardoor is het minder vatbaar voor weersinvloeden en ongedierte. Gemodificeerd Accoya is een goede warmte-isolator, is vormvast en voldoet aan alle milieuregels.

Slimme buitendeuren

Buitendeuren zijn elektronisch vergrendelbaar. De ramen zijn uitgevoerd met sensoren, zodat via een app afgelezen kan worden op welke stand het raam staat. Tevens is het mogelijk om het keukenraam via een app elektronisch op ventilatiestand / valstand te zetten.

IBRID

vinEcofit® maakt bouwen met verantwoord naaldhout in plaats van hardhout mogelijk zonder kwaliteitsverlies. De lage onderhoudsbehoefte geeft nog meer ‘kwaliteitsreserve’ aan dit gevelelement. Door in aanvang een betere kwaliteit materiaal toe te passen gaat het product langer mee en heeft het ook minder onderhoud nodig. Het is een duurzaam product met een lage milieubelasting. vinEcofit® is een verantwoord duurzaam kozijn en sluit naadloos aan bij de milieuvisie van Van de Vin.