Slim sanitair

EQ-Zero

Circulaire douche

De douche hoort bij het dagelijks ritueel van de meeste mensen, maar verbruikt de meeste energie in een goed geïsoleerde woning. Daarom is in deze woning voor een circulaire douche gekozen die 80% minder warmtapwater gebruikt.

Een gewone douche verbruikt 100 liter warmtapwater per keer. Al dit water stroomt direct de afvoer in. Dankzij de circulaire douche kun je van een wellness douchebeleving genieten met een minimaal verbruik. Bovendien kan door dit lage verbruik met een kleinere warmwatervoorziening toch een hoger comfort bereikt worden. De voordelen:

– 90% waterbesparing en 80% energiebesparing
– volledig veilig (filter en uv-behandeling)
– regendouche en handdouche
– elektronische regeling

Geen toiletpapier

Het toilet op de begane grond is voorzien van de luxe Geberit Aquaclean Mera. Toiletpapier is niet meer nodig. Het principe achter de Geberit AquaClean douche-wc is heel eenvoudig: met één druk op de knop komt de verborgen douchearm tevoorschijn en reinigt uw onderlichaam met een aangenaam warme douchestraal. Comfortabel terwijl u zit en bijzonder hygiënisch. Wie dat frisse, schone gevoel eenmaal heeft ervaren, wil het niet meer missen.

Geen onaangename geurtjes

Het toilet in de badkamer is voorzien van luchtzuivering. Onaangename luchtjes worden direct afgevoerd.

Geen vingerafdrukken

De kranen in toilet en badkamer zijn elektronisch en touch-free. Aanraken of “opendraaien” is dus niet meer nodig. Een praktische en hygiënische oplossing!

De tegels en het badmeubel in de badkamer zijn geheel volgens de nieuwste trend.