Adviesgroep De Vogel biedt alle particulieren en bedrijven van Goeree en Overflakkee en omstreken de zekerheid van passende financiële oplossingen tegen concurrerende prijzen.  Dankzij een zeer ruim assortiment aan verzekerings- en hypotheekproducten, eigen gespecialiseerde adviseurs, een 100% onafhankelijke opstelling en een unieke betrokkenheid bij onze eilandgemeenschap is Adviesgroep De Vogel bij uitstek toegerust om bewoners en bedrijven te helpen en begeleiden op de belangrijkste momenten van hun financiële (ondernemers)leven.

Onze adviseurs helpen en denken dan ook graag mee binnen het unieke concept in Stad aan het Haringvliet: Het Innovathuis . Dit doen wij  in samenwerking met de andere partners.

 Onze rollen bij het concept Innovathuis:

 Risico- en verzekeringsadvies

Onze risico- en verzekeringsadviseurs van De Vogel Verzekeringen helpen bij het concept Innovathuis om te kijken naar de juiste en innovatieve verzekeringsoplossingen voor deze unieke woning. 

 Advies financiering verduurzaming woningen

Onze hypotheekadviseurs van De Vogel Hypotheken stellen hun kennis en kunde beschikbaar om te kijken naar het financieringsvraagstuk; hoe kunnen wij op een slimme manier de verduurzaming van onze woningen financieren.  

 Verbinding met banken en verzekeraars

Daarbij leggen wij via ons uitgebreide netwerk verbinding en werken wij samen met banken en verzekeraars die ook een bijdrage willen leveren aan de verduurzaming van ons (ei)land.