Bouwen Innovathuis

Gebaseerd op STOUT HUISmerk concept

Als bouwonderneming nemen we onze verantwoordelijkheid voor het effect van ons handelen en voor het welzijn van huidige en toekomstige generaties. ‘Mensen voor Gebouwen’ betekent namelijk óók: bouwen met oog voor mens en milieu. Wij zien het als onze taak om bij te dragen aan een gezonde leefomgeving en comfortabel woonklimaat. De realisatie van Het Innovathuis sluit naadloos aan bij deze visie.

Het Innovathuis is gebaseerd op onze conceptwoning van het Stout HUISmerk. In 2016 introduceerden wij ons Stout HUISmerk; een goed doordacht concept voor de bouw van comfortabele grondgebonden woningen. Ondertussen hebben wij al ruim 150 HUISmerk woningen voor verschillende opdrachtgevers gerealiseerd.

De Stout HUISmerk woningen zijn rendabele, moderne, complete en onderhoudsarme woningen voor zowel het huur- als koopsegment. Het concept combineert kwaliteit met een aantrekkelijke prijsstelling. En het biedt de voordelen van een uitgewerkt en doordacht proces. De korte bouwtijd van 80 dagen garandeert een snelle oplevering.

Bij het Stout HUISmerk staat wooncomfort hoog op de agenda, daarnaast vinden wij eigenheid van groot belang. De binnenkant van de woning (indeling/kern) staat vast. De buitenkant kan iedere gewenste architectonische uitstraling krijgen: een unieke woning met de voordelen van conceptuele bouw.

De Stout HUISmerk woningen bieden volop keuzemogelijkheden: zo kan de standaardwoning worden voorzien van bijvoorbeeld een uitbouw, erker, dakkapel, dakraam, balkon of dwarskap. Ook is een zij-entree of een garage mogelijk bij de hoek- en de twee-onder-een-kapwoningen.

Bij de ontwikkeling van ons Stout HUISmerk hebben wij nauw samengewerkt met alle ketenpartners. Dat heeft ervoor gezorgd dat alle puzzelstukjes uit het proces naadloos op elkaar aansluiten. De conceptwoningen zijn compleet uitwerkt, zowel constructief als energetisch. Samen met deze partners werken wij continu aan verdere innovatie van het concept. Het is dan ook logisch dat wij juist deze partners hebben gevraagd om samen met ons Het Innovathuis te realiseren.