Voor de realisatie van Het Innovathuis hebben wij onze bouwpartners van het Stout HUISmerk uitgedaagd om innovatieve installatietechnische en bouwkundige maatregelen en toepassingen te ontwikkelen. Deze innovaties hebben we met elkaar uitgewerkt aan elkaar gekoppeld en geïmplementeerd in onze Stout HUISmerk woning. Zo ontstond een woning met de allernieuwste samenwerkende technologieën; Het Innovathuis.

Bouwonderneming Stout is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Wij zijn actief op het gebied van ontwikkeling en realisatie van woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten. Sinds onze oprichting in 1908 zijn we van een lokale aannemer uitgegroeid tot een regionaal werkende totaalbouwer.

Bij Bouwonderneming Stout staat ‘de mens’ centraal. Ons motto luidt niet voor niets: ‘Mensen voor Gebouwen’. We stellen dit voorop in ons hele denken en handelen. We hebben alle bouwtechnieken en processen in huis om een perfect eindproduct op te leveren. Maar echt kenmerkend voor onze manier van werken is onze persoonlijke betrokkenheid. Kijken en luisteren naar mensen; daar beginnen we altijd mee. De mensen die een gebouw gaan gebruiken, die er gaan wonen, werken, verblijven of recreëren. Zij zijn het uitgangspunt van ons denken.