E-car sharing

Deelauto

UW DEELAUTO SNEL EN SIMPEL GEREGELD

Met de realisatie van nieuwbouwproject Havenstadt heeft Stad aan ’t Haringvliet een primeur op Nederlandse bodem. Het is voor het eerst dat een nieuwbouwwijk compleet met deelauto project op deze schaal wordt ontwikkeld. Voor de bewoner betekent het gebruik van een deelauto geen extra kosten voor het bezit van een tweede auto in het huishouden, maar een flexibele en duurzame manier van mobiliteit. Betaal niet langer voor bezit, maar voor gebruik.

Deelmobiliteit draagt in overtuigende mate bij aan duurzaamheidsdoelstellingen. Door elektrisch te rijden én de auto’s te delen met anderen, verlagen de gebruikers de CO2-uitstoot. Ook maken deelauto’s het mogelijk de parkeernormering omlaag te brengen en een rustiger, autoluw straatbeeld te realiseren.

Minder ruimte voor parkeerplaatsen betekent meer oppervlak voor groen, speelpleintjes en dergelijke. En het enige dat er eigenlijk nodig is: een paar plekken reserveren voor MobiliteitsMeesters. Wij regelen verder echt alles. Zo simpel is het.

Bij MobiliteitsMeesters gebruik je een deelauto op het moment dat je hem nodig hebt. En dat scheelt een hoop kosten, zorgen en gedoe. Ervaar de vanzelfsprekendheid van maximale mobiliteit. Inschrijven en instappen is echt zó geregeld.