LAAT ONS HET MAAR REGELEN

Het deelauto-concept van MobiliteitsMeesters biedt veel voordelen voor de gebruikers. Zij kunnen tegen geringe kosten en met groot gemak gebruikmaken van duurzame mobiliteit. Daarbij nemen we zoveel mogelijk uit handen, zodat alles snel en logisch werkt. Ook voor projectontwikkelaars of organisaties achter kantoor- en bedrijfsverzamelgebouwen biedt MobiliteitsMeesters uitkomst. Het verhogen van de mobiliteit wordt een simpele en logische keuze die geen werk, maar wel veel voordelen oplevert.

Het gemak van MobiliteitsMeesters? Wij implementeren het platform voor de gebruiker, inclusief handige app, support en onderhoud. Tegelijkertijd maken we verschillende vormen van mobiliteit beschikbaar én we zorgen ervoor dat iedereen overzicht behoudt. Zo doen we het.

Ontzorgen

Kiezen voor MobiliteitsMeesters is een ontspannen keuze. Zorgen maken over het beheer is namelijk niet meer nodig. En verzekeringen, schade-afhandelingen en het versturen van de factuur naar gebruikers? Ja: wij doen het allemaal zelf.

Support

Een deelauto bieden is een discipline. Wij zijn er in thuis. MobiliteitsMeesters geeft gebruikers een account, biedt support bij een verloren (of vergeten) wachtwoord en bij vragen over de app zijn wij het aanspreekpunt. Dát is volledige ondersteuning!

Diverse vormen van mobiliteit

Mobiliteitsmeesters biedt verschillende vormen van mobiliteit. Zo hebben we de BMW i3 beschikbaar, maar ook de Mini Cooper behoort tot de mogelijkheden. En hebben gebruikers een ruimer model nodig voor de vakantie? Ook dat kan.