Innovatieve keuken

Siemens Home Connect apparatuur

De samenwerking & ontwikkeling met Tieleman Keukens, Keller, Siemens, Quooker en Dekker Zevenhuizen heeft geresulteerd in een zeer innovatieve keuken. De keuken van de toekomst is functioneel, hygiënisch, slim, praktisch, duurzaam en betaalbaar. 

Het hoeft niet perse een futuristisch modern uiterlijk te hebben. Ook in de toekomst hebben wij allemaal een eigen stijl, juist een eigen stijl. Daar kan de keuken compleet naar worden ingericht, dus nog meer maatwerk. We willen samen leven, koken, plezier maken, genieten. Met enkele drukken op de knop een maaltijd bereiden of een latte machiato verzorgen voor je gast.

Het Innovathuis

De Tieleman-keuken van de toekomst is uiteraard energiezuinig en duurzaam én is tevens ‘gasloos’. In het Innovathuis is er gekozen voor een strak, greeploos en ultramat design (model Keller GL4000). De keukenkasten en fronten zijn van mdf in de kleur sneeuw ultra mat.

Fenix NTM

Het aanrechtblad is van het materiaal Fenix NTM eveneens in de kleur sneeuw ultra mat (geleverd via Tieleman door Dekker Zevenhuizen). Fenix NTM is een keukenblad met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een massieve uitstraling, maar voelt toch zijdezacht aan. Dankzij de onderscheidende nanotechcoating blijven er bovendien nooit vingerafdrukken achter op het bladoppervlak. En bij normaal gebruik verdwijnen kleine krasjes vanzelf.

Home Connect

De slimme keukenapparaten zijn van Siemens (via Tieleman). Met de Home Connect-lijn loopt Siemens voorop in de branche qua slimme en met elkaar communicerende keukenapparaten. Onderstaande apparatuur is te bedienen met de speciale Siemens Home Connect App:

  • de multifunctionele oven met magnetron en stoomfunctie
  • het koffiezetapparaat
  • de koel-vries combinatie
  • de wandafzuigkap
  • de inductie-kookplaat
  • de zeolith vaatwasser.

De Quooker Flex geeft de finishing touch aan een compleet gebruiksvriendelijke, luxe en duurzame keuken.