Het kopen van een keuken moet een feest zijn! Tieleman Keukens is een hecht familiebedrijf gevestigd in Middelharnis op Goeree-Overflakkee, hét kookeiland van Nederland! Tieleman is een keukenspecialist die keukens levert en monteert door heel Nederland en ver daarbuiten. 

Tieleman is pas tevreden als u 100% tevreden bent!

Tieleman Keukens gaat voor 100% klanttevredenheid, dat is de basis in het doen en denken van alle medewerkers. Al meer dan 55 jaar wordt de reputatie van leverancier van kwaliteitskeukens waargemaakt. In een markt waar iedereen de verhalen wel kent over wat er allemaal mis kan gaan met een keuken, vormt Tieleman Keukens de positieve uitzondering. U kunt erop vertrouwen dat Tieleman Keukens er alles aan doet deze eervolle positie te handhaven.

55 jaar ervaring in kwaliteit en service!
Tieleman Keukens is een bedrijf dat al ruim 55 jaar ervaring heeft op het gebied van kwaliteitskeukens. Specialistische kennis, kwalitatief hoogwaardige producten en een eigen montagedienst vormen een totaalpakket dat tegemoet komt aan de hoogste eisen van de klant. Naast de particuliere markt worden ook veel aannemers en projectontwikkelaars tot de klantenkring gerekend.

De klant is KONING!

In 2019 werd Tieleman Keukens voor de 8ste keer op rij door Opiness bekroond als Beste in keukens. Met inmiddels ruim 1.900 reviews scoren wij als zelfstandige keukenspecialist een 8,9. Het voltallige Tieleman-team is hier erg trots op, dankbaar voor en blij mee. Bekijk hier de complete palmares: www.tielemankeukens.nl/waarom-tieleman-keukens/vakprijzen-en-recensies

Je kunt via deze link een virtuele tour maken door de showroom.