Slimme ventilatie

Zehnder ComfoAir Q

Met het Zehnder totaalsysteem voor comfortabele ventilatie en de nieuwe, intelligente ComfoAir Q ventilatie-unit kan heel eenvoudig een ventilatiesysteem met warmteterugwinning worden gerealiseerd. Het is de beste oplossing qua comfort en energie-efficiëntie. De Zehnder ComfoAir Q ventilatie-unit beschikt over alle relevante certificaten. Met innovatieve oplossingen staat Zehnder garant voor een energiebesparende en stille werking, maximale warmteterugwinning, een perfect, aangenaam klimaat en modern bedieningscomfort. Met als eindresultaat tevreden klanten.

Elke handeling wordt eenvoudiger

Eenvoudige, betrouwbare plug-and-play-montage, begeleide ingebruikname, eenvoudig onderhoud en bewaking op afstand: Zehnder ComfoAir Q maakt zorgt voor tevreden klanten. Bovendien profiteert u ook van de kwaliteitsgarantie, de kennis en ervaring en de serviceondersteuning van een gevestigd merk.

Bediening

Voor elke voorkeur is er een bedieningsoplossing; van een eenvoudig display op het apparaat, een volautomatisch bestuurde, met sensoren op de behoefte afgestemde ventilatie, tot een handige app voor onderweg – alles is mogelijk. Via de KNX-interface kan Zehnder ComfoAir Q ook worden geïntegreerd in een gebouwbeheersysteem. De app is onder de naam „ComfoControl“ verkrijgbaar in de AppStore en Google play.