Huisbesturing

Busch-free@home®

Meer woongemak en -genot met domotica

Natuurlijk voelt uw eigen woning altijd al als een warm thuis, maar met domotica kunt u daar nog een extra dimensie aan geven. Nooit meer thuiskomen in een koude woning? De juiste sfeerverlichting voor elk moment, door slechts één druk op de knop? Domotica in huis voorziet u van alle gemakken en extra woonplezier.

Met een domotica systeem kunt u bijvoorbeeld de verwarming via uw smartphone op afstand alvast aanzetten, zodat u thuiskomt in een warm huis. Of schakel automatisch de verlichting aan en laat de gordijnen dicht gaan als het buiten donker wordt.

Ook slimme deurcommunicatie is mogelijk, zoals een intercom of vingerafdrukmodule waarbij u geen voordeursleutel meer nodig heeft. En wat dacht u van één knop om alle apparatuur in huis uit te schakelen als u weggaat? Dit klinkt als toekomstmuziek, maar is met domotica systemen nu al mogelijk voor uw woning.

Deze domotica toepassingen maken uw leven makkelijker

Door het toepassen van domotica in uw huis kunt u o.a. de volgende handelingen automatisch en op afstand (laten) uitvoeren:

  • In- en uitschakelen van verlichting
  • Dimmen van verlichting
  • Regelen van de temperatuur in huis
  • Regelen van de ventilatie
  • Sturen van zonwering als jaloezieën en rolluiken
  • Openen en sluiten van deuren, hekken en poorten
  • Deurcommunicatie
  • Aanwezigheidssimulatie wanneer u afwezig bent

Eindeloze mogelijkheden met de Busch-free@home® domotica systemen
Als u huisautomatisering volledig wilt afstemmen op uw woonwensen kunt u kiezen voor het Busch-free@home® systeem. Dit domotica systeem biedt vele functionaliteiten en is erg gemakkelijk te bedienen. Zo kunt u met uw tablet en smartphone alle onderdelen besturen die u in de huisbesturing integreert. Met KNX toepassingen kunt u de besturing zelfs uitbreiden met video- audio- en huishoudelijke apparaten.
Bent u thuis, dan kunt u met het wandpaneel alles vanuit een centraal punt in huis besturen of -zoals vanouds- met een schakelaar aan de muur. Gaat u all the way, dan kun je zelfs kiezen voor spraakbesturing via de free@home-app.